Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

AI på riktigt – lättare än man tror!

June 12 @ 8:00 am - 10:30 am

This session has been postponed. Please stay tuned for further information.

Går det att nå resultat som kan förändra verksamheten med bara en kunnig person och en modern plattform i molnet? Eller krävs det stora investeringar i personal, tid och infrastruktur?

Agenda:

08:00-08:30 — Registrering och frukost

08:30-10:00 — AI på riktigt – lättare än man tror!

  • Introduktion till AI – hur och varför fungerar det? Vad är det senaste inom AI?
  • AI i praktiken – hur kan du tillämpa AI för att utveckla din verksamhet/ansvarsområde
  • Fallgropar och vägval – Hur vi undviker att göra AI mer komplicerat än vad det egentligen är

10:00 — mingel och eftersnack

Under detta lättsamma frukostseminarium delar LakeTide med sig av sina erfarenheter i olika kundprojekt som spänner över flera branscher. Vi bjuder också på en lättsam och rolig introduktion till hur AI och machine learning fungerar i praktiken – så att du som beslutsfattare kan prioritera rätt typ av projekt, eller process att börja med. Efter seminariet finns det möjlighet att stanna kvar för fortsatta diskussioner om detta spännande område.

 

Om LakeTide:

LakeTide är ett bolag som uteslutande arbetar med tillämpad AI inom etablerade branscher med ett fokus på konkreta resultat på kort tid. LakeTide är ett oberoende konsultbolag som arbetar med den teknik som passar bäst för varje enskilt kundengagemang. Du träffar följande personer från LakeTide. Robert Luciani – CTO. Robert är en erkänt engagerande talare med förmågan att göra svåra saker enkla. Robert har mångårig expertis inom områden som tillämpad AI, High performance computing och mycket mer. Peter Wissinger – VD. Peter har över 35 års erfarenhet från IT-branschen och har jobbat med affärsutveckling och ny teknik med kunder över hela världen.

 

This session has been postponed. Please stay tuned for further information.